Spreekuren

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen is elke vestiging dag en nacht telefonisch bereikbaar, ook in het weekend.

De praktijk: drie locaties

Om onze klanten goed van dienst te zijn, werken we als dierenartsenpraktijk vanuit drie locaties in de Achterhoek:
•    Dierenartsenpraktijk Beltrum
•    Dierenkliniek Borculo
•    Dierenartsenpraktijk Op de Brink 

 

I.v.m. het Corona virus en de huidige maatregelen hebben wij besloten om vanaf maandag 16 maart alle open spreekuren op alle locaties te vervangen door spreekuren op afspraak. Dit om te voorkomen dat er (te) veel mensen tegelijk moeten wachten in onze wachtkamer.
Ook voor het bestellen en afhalen van medicatie en voeders willen wij u verzoeken onze praktijk te bellen voorafgaand van uw bezoek.
U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak op 0544-481366.
NB: Er zijn geen extra kosten verbonden aan het maken van een afspraak.


Dierenartsenpraktijk Beltrum (hoofdlocatie)
Dierenartsenpraktijk Beltrum verleent alle diergeneeskundige zorg aan landbouwhuisdieren, paarden en huisdieren. Veehouders en paardeneigenaren kunnen tussen 8.00 en 9.00 uur gebruikmaken van het telefonisch spreekuur, medicijnen bestellen of een visite aanvragen voor die dag. Eigenaren zijn met hun huisdier welkom tijdens de inloopspreekuren.

Op deze locatie hebben wij de mogelijkheid tot verdere diagnostiek, denk hierbij aan röntgenologie, echografie, bloedwaardenbepalingen en operaties. We hebben in Beltrum ook een uitgebreide apotheek voor landbouwhuisdieren, paarden en huisdieren. Gedurende de openingstijden van de praktijk kunt u terecht bij de assistentes aan de balie voor o.a. ontwormings- en vlooienmiddelen, dieetvoeders en diergeneesmiddelen. Ook kunt u hier voeders en medicatie bestellen en afhalen.


Mr. Nelissenstraat 32
7156 MD Beltrum
Tel. 0544 - 481 366 / 481 122
info@dapbeltrum.nl


Dierenkliniek Borculo
De praktijk in Borculo is een kleinere gemoedelijke vestiging net buiten het centrum van Borculo. Het bevind zich precies op de hoek bij de voormalige dierenspeciaalzaak Marcel Kruyt. Er is een wachtkamer, een behandelruimte met apotheek en een administratieve ruimte voor de dierenarts. Van maandag t/m donderdag is er een open inloopspreekuur van 14.30 tot 15.30 uur. Daarnaast wordt er op afspraak gewerkt, zodat u er zeker van kunt zijn dat de dierenarts alle tijd voor u en uw huisdier kan nemen.  Als een operatie noodzakelijk blijkt, voeren we deze uit in onze praktijk in Beltrum.

Parallelweg 1
7271 VB Borculo
Tel. 0545 - 271 277
info@dapbeltrum.nl

 

Dierenartsenpraktijk Op de Brink
Bij Dierenartsenpraktijk Op de Brink in Eibergen kunt u terecht voor de volledige diergeneeskundige zorg van uw huisdier. In de praktijk bevinden zich een wachtkamer, een behandelruimte met apotheek en een administratieve ruimte voor de dierenarts. Als een operatie noodzakelijk blijkt, voeren we deze uit in onze praktijk in Beltrum. U kunt telefonisch een afspraak maken.


De Brink 6
7151 CR Eibergen
Tel. 0545 - 217 005 
info@dapbeltrum.nl