30-09-2013

Koesignalen training

 

 certified trainer

 

Koeien geven voortdurend informatie over hun huisvesting, gezondheid en verzorging en …

Koeien vertellen altijd de waarheid !

 

Sinds september 2013 is Mirjam Wiersma (één van onze dierenartsen),  officieel gecertificeerd als “koesignalen-trainer”. Dit betekent dat Mirjam  trainingen mag geven via het koe-signalen concept, daarbij gebruikmakend van het materiaal van Vetvice®.

De trainingen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het voorkomen van ziekten bij melkvee en in het doorbreken van bedrijfsblindheid. Voorbeelden zijn melkveehouders, studiegroepen, voervoorlichters, adviseurs etc. Daarnaast zijn de trainingen ook erg geschikt als u van plan bent een nieuwe stal te bouwen.

De lezingen en trainingen zijn erg leerzaam en praktisch ingesteld. De eisen die de koe stelt aan stal, voeding en verzorging staan centraal. Er wordt veel gebruik gemaakt van foto’s en film. Daarnaast wordt er veel tijd genomen voor interactie en eigen ideeën. Kijk ook eens op de website van Vetvice om een indruk van een training te krijgen. www.vetvice.nl

Mocht u geïnteresseerd zijn om bij een bedrijfsbezoek of met een studiegroep een training te volgen overleg dan eens met de praktijk voor de diverse mogelijkheden.

 

happy cow 

 

 

 

 

 

happy cow