Spreekuren

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen is elke vestiging dag en nacht telefonisch bereikbaar, ook in het weekend.

De praktijk: vier locaties

Om onze klanten goed van dienst te zijn, werken we als dierenartsenpraktijk vanuit vier locaties in de Achterhoek:
•    Dierenartsenpraktijk Beltrum
•    Dierenartsenpraktijk De AchterEsch
•    Dierenkliniek Borculo
•    Dierenartsenpraktijk Op de Brink 


Dierenartsenpraktijk Beltrum
Dierenartsenpraktijk Beltrum verleent alle diergeneeskundige zorg aan landbouwhuisdieren, paarden en huisdieren. Veehouders en paardeneigenaren kunnen tussen 8.00 en 9.00 uur gebruikmaken van het telefonisch spreekuur, medicijnen bestellen of een visite aanvragen voor die dag. Baasjes met hun huisdier zijn welkom tijdens de inloopspreekuren. Onze dierenartsen voeren in onze operatiekamer in Beltrum operaties uit. Ook hebben we een uitslaapruimte. We hebben in Beltrum een uitgebreide apotheek voor landbouwhuisdieren, paarden en huisdieren. Gedurende de openingstijden van de praktijk kunt u terecht bij de assistentes aan de balie voor onder andere ontwormingsmiddelen, vlooienmiddelen, shampoos, dieetvoeders en diergeneesmiddelen. Ook kunt u hier voeders en medicatie bestellen en afhalen.

Mr. Nelissenstraat 32
7156 MD Beltrum
Tel. 0544 - 481 366 / 481 122
info@dapbeltrum.nl

Dierenartsenpraktijk De AchterEsch
U kunt bij Dierenartsenpraktijk De AchterEsch in Groenlo terecht voor diergeneeskundige zorg van huisdieren als honden, katten en knaagdieren. Er wordt op afspraak gewerkt, zodat u nooit lang hoeft te wachten en de dierenarts alle tijd heeft voor de behandeling van uw dier. Onze praktijk in Groenlo zit naast de dierenspeciaalzaak van René Bomers. De praktijk is modern ingericht met een wachtkamer en een behandelkamer met apotheek. Als een operatie noodzakelijk blijkt, voeren we deze uit in onze praktijk in Beltrum.

Winterswijkseweg 18
7141 DN Groenlo
Tel. 0544 - 482 121
info@dapbeltrum.nl

Dierenkliniek Borculo
De praktijk in Borculo is een kleinere gemoedelijke vestiging net buiten het centrum van Borculo. Het bevind zich precies op de hoek bij de voormalige dierenspeciaalzaak Marcel Kruyt. Er is een wachtkamer, een behandelruimte met apotheek en een administratieve ruimte voor de dierenarts. Dierenarts Sandra Oonk is het vaste gezicht in Borculo. Van maandag t/m donderdag is er een open inloopspreekuur van 14.30 tot 15.30 uur. Daarnaast wordt er op afspraak gewerkt, zodat u er zeker van kunt zijn dat de dierenarts alle tijd voor u en uw huisdier kan nemen.  Als een operatie noodzakelijk blijkt, voeren we deze uit in onze praktijk in Beltrum.

Parallelweg 1
7271 VB Borculo
Tel. 0545 - 271 277
info@dapbeltrum.nl

 

Dierenartsenpraktijk Op de Brink
Bij Dierenartsenpraktijk Op de Brink in Eibergen kunt u terecht voor de volledige diergeneeskundige zorg van uw huisdier. In de praktijk bevinden zich een wachtkamer, een behandelruimte met apotheek en een administratieve ruimte voor de dierenarts. Als een operatie noodzakelijk blijkt, voeren we deze uit in onze praktijk in Beltrum. Dierenarts Marjolein van de Kant houdt 3 middagen in de week een inloopspreekuur. Maandag-, Woensdag- en Vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 17.30 uur. Buiten de bovengenoemde spreekuren kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

De Brink 6
7151 CR Eibergen
Tel. 0545 - 217 005 
info@dapbeltrum.nl