SPOED 0544 - 481 366
Pexels matthias zomer 5633473

Landbouwhuisdieren

Dierenartsen praktijk Beltrum heeft bewust de keuze gemaakt om bij de landbouwhuisdierenzich te richten op de herkauwers; melkvee, jongvee, vleesvee, vleeskalveren en schapen'. De gemengde bedrijven met vleesvarkens worden in overleg met een varkenspraktijk begeleid.

DAP Beltrum heeft als doelstelling de belangrijkste adviseur te zijn bij u op het bedrijf om ded ieren gezond te houden en uw bedrijf optimaal te laten draaien. Dit geldt voor de totale bedrijfsvoering. 

In samenspraak met veehouders/eigenaar spreken we een bezoekfrequentie af die goed aansluit bij de wensen van verschillende type bedrijven. Het aantal koeien, grootte van het bedrijf of type bedrijfsvoering is voor ons geen reden om u niet optimaal te adviseren. Voor elk bedrijf is een passende samenwerking op te stellen. 

Expertise en vooroplopen in laatste ontwikkelingen is essentieel. De 1-op-1 dierenarts heeft een team om zich heen waardoor op alle gebieden van de bedrijfsvoering u het optimale advies krijgt.  Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen zorgen wij dat de juiste persoon bij u op het bedrijf komt. 

Bij DAP Beltrum staat de persoonlijke benadering voorop. Betrokkenheid bij het bedrijf en de familie vinden wij belangrijk. De lijnen zijn kort. De communicatie en afhalen medicijnen is praktisch en laagdrempelig. De dierenartsen en assistentes zijn vertrouwende gezichten die wonen en werken in Beltrum of directe omgeving. “Noaberschap” en een goede sociale omgang zijn belangrijk in het totaalplaatje van de praktijk.